Керівництво факультету № 2 провело зустріч з науково-педагогічним складом факультету на тему «Кураторська діяльність зі здобувачами освіти: проблеми та перспективи». Представники факультету обговорили питання організації та проведення культурних та просвітницьких заходів, приділення постійної уваги курсантам, які належать до соціальних категорій – дітей, чиї батьки загинули за Україну, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Особливого значення сьогодні набуває постійна комунікація та співпраця викладачів та офіцерів курсової ланки, спрямована на соціальну та психологічну підтримку курсантів із метою послаблення впливу стрес-чинників на особистість здобувачів освіти, підтримки мотивації навчання, допомогу молоді у побудові індивідуальної стратегії особистісного самовдосконалення», – зазначив декан факультету Ігор Назаренко.

Керівник звернув увагу на забезпеченні постійного контролю за дотриманням підлеглими службової дисципліни, а також необхідності регулярно аналізувати її стан, проводити щоденну профілактичну роботу із зміцнення службової дисципліни та запобігання вчиненню підлеглими правопорушень.

ВЗГ ХНУВС