Відділом соціально-гуманітарної роботи організовано участь курсантів університету у волонтерській благодійній акції, присвяченій національно-патріотичному вихованню молоді, переосмисленню та зміцненню сімейних стосунків під час військових дій, примиренню із близькими у період різдвяних свят. Благодійна акція була спрямована на підтримку 3-ї ОШБ та соціально незахищених верств населення у військовий час.

Благодійний тур музично-театралізованої вистави «Різдвяна Кантата» був організований за підтримки Благодійного фонду «Мрія». Творчий колектив із 30 артистів-волонтерів відвідали із різдвяною виставою 11 міст України з метою зміцнення дружніх сімейних стосунків, пошуку мирних шляхів вирішення конфліктів, психологічної та матеріальної підтримки один одного у важкі часи військової агресії. Завдяки виставі люди миряться, знаходять спільну мову, навчаються прощати близьких та наближати спільними зусиллями Перемогу України.

Артисти показали гарний приклад курсантам університету щодо підтримки близьких, важливості й необхідності волонтерської діяльності, спрямованої на підтримку прикутих до ліжка людей з інвалідністю, соціально незахищених верств населення, які потребують допомоги у важкі військові часи. Військовий капелан Ігор Федорішин привітав присутніх з різдвяними святами та наголосив на важливості примирення та об’єднання зусиль українців заради наближення перемоги України.

ВЗГ ХНУВС