У співпраці з керівництвом Сумської ЗОШ I-III ст. № 27 завідувачка кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Олена Лук’янихіна провела профорієнтаційну онлайн-бесіду з учнями 11 класу на тему «Якісна юридична освіта – шлях до фінансової незалежності». Вона наголосила, що вибір професії – відповідальний крок не тільки з точки зору самореалізації, а й особистої безпеки. Наявність престижної роботи і відповідно заробітної плати є запорукою фінансової незалежності і впевненості у майбутньому, ресурсів для розвитку і захисту (медичного, юридичного, психологічного тощо).

Олена Лук’янихіна окреслила перспективи працевлаштування та побудови кар’єри після закінчення навчання у Сумській філії ХНУВС, переваги здобуття вищої освіти за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» саме на умовах держзамовлення.

Також учні отримали інформацію про можливості навчання за контрактом: загальні вимоги щодо вступу для отримання фаху юриста і диплома за спеціальностями «Право» і «Правоохоронна діяльність».

Сумська філія ХНУВС