У ніч з 5 на 6 грудня Святий Миколай, покровитель і заступник дітей, приходить, щоб нагородити їх за добрі вчинки. Діти чекають на це свято з великими надіями та сподіваннями. Малеча добре знає, що за слухняність та старанність отримає від Миколая омріяний подарунок, і дорослі добре розуміють, що кожна дитина повинна мати можливість відчути магію цього свята, навіть якщо зараз знаходиться в лікарні.

З нагоди Дня Святого Миколая, за доброю традицією, яка не порушується навіть під час війни, працівники Харківського національного університету внутрішніх справ, за підтримки профспілкової організації, з подарунками відвідали маленьких пацієнтів Харківської міської дитячої неврологічної лікарні № 5. Побажавши здійснення заповітних мрій, радості, переможного миру, добра, а головне – здоров’я та якнайшвидшого одужання, вони вручили дітям солодкі подарунки.

Створена святкова атмосфера та передноворічно-різдвяний настрій позитивно впливають на процес одужання й допомагають дітям, навіть у стінах лікарні, відчути казкову атмосферу, радість та віру в дива.

ВЗГ ХНУВС