Доцентка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Валентина Кочина відвідала Міжнародний онлайн-вебінар «Reconstructing Homework: Why, Where and How?» від Linguist LLC and National Geographic Learning. На ньому розглядалися питання пошуку нових ідей та підходів до організації самостійних завдань у процесі вивчення англійської мови, створення практичних завдань, які сприяють осмисленню та поглибленню мовних навичок. Викладачка дізналася, як перетворити домашні завдання на виклик, що мотивує до самостійного навчання, та як побудувати систему оцінювання й зворотного зв’язку.

Старший викладач цієї ж кафедри Артем Білоусов відвідав онлайн-тренінг «Навчальні втрати та подолання прогалин у навчанні: план дій для вчителя англійської мови» від ТОВ «Дінтернал Ед’юкейшн», на якому розглядалися питання створення сприятливого навчального середовища для вивчення іноземної мови, методи якісного визначення рівня проблеми (навчальних втрат) на початку навчального року, варіанти співпраці задля подолання проблеми, види роботи, що допоможуть спланувати подальшу роботу над прогалинами у навчанні. Викладач навчився визначати рівень навчальних втрат на початку навчального року, створювати сприятливе навчальне середовище, співпрацювати над подоланням проблем у навчанні та інтегрувати в загальний навчальний процес види роботи, що сприятимуть подоланню прогалин у навчанні.

Старша викладачка цієї кафедри Наталія Горбач взяла участь у дводенній онлайн-конференції «ELTOC Chapter 7 Block 1» від Oxford University Press. На заході розглядалися найактуальніші теми у викладанні англійської мови та можливості доступу до високоякісного професійного розвитку під керівництвом експертів.

ВЗГ ХНУВС