Протягом зустрічі консультантки Інформаційно-консультативного жіночого центру (ІКЖЦ) презентували результати масштабного дослідження «Аналіз ризиків економічної безпеки для жінок». Його головна мета – визначення факторів, які допомагають жінкам долати економічні негаразди, зокрема з числа вразливих груп у 14 областях нашої країни із подальшою розробкою рекомендацій для органів влади, міжнародних організацій та громадських організацій.

Серед членів/членкинь Коаліції є представники різних об’єднань та провладні організації, тому дослідження визвало загальний інтерес та відкриває можливості для більш широкого застосування у заходах Коаліції.

Під час зустрічі було підведено підсумки ознайомчого візиту до Луганської Коаліції, проаналізовано результати аудиту безпеки територій Безлюдівської ОТГ та проведених заходів у межах Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства», в тому числі й тих, що відбулися на базі ХНУВС.

Представники громадських організацій та Харківський обласний центр зайнятості поінформували спільноту щодо мовних курсів та майстер-класів з хенд-мейду, які діють в регіоні.

ВЗГ ХНУВС