Новорічні свята – дивовижна пора, коли здійснюються найпотаємніші мрії і відбуваються справжні дива. У Міжнародний День волонтерів та напередодні Дня Святого Миколая представники Харківського національного університету внутрішніх справ, відділ соціально-гуманітарної роботи у межах реалізації волонтерської акції «Подаруй дитині радість» підготували святковий благодійний захід для вихованців центру розвитку для дітей з особливими розумовими потребами «Сонечко».

«Сонячних» діточок запросили до університету, де на них чекали курсанти вишу, Святий Миколай із подарунками та патріотично-розважальна програма, підготовлена колективом художньої самодіяльності й підрозділом барабанщиць. На свято із найщирішими привітаннями та подарунками завітала народна депутатка України, членкиня Наглядової ради університету Ірина Борзова. Від імені ректора вишу Валерія Сокуренка побажання щастя, переможного миру та добра передав присутнім проректор Сергій Бортник.

Наприкінці заходу на малечу чекав новорічний стіл, а також набори солодощів та іграшки від Благодійного фонду Ірини Борзової і Вінницької обласної військової адміністрації. Вихованці центру розвитку «Сонечко» та всі присутні отримали гарний настрій, заряд бадьорості та позитивних емоцій.

ВЗГ ХНУВС