За підсумками чемпіонату Вінницької МТГ з футболу серед аматорів сезону 2023 року у готелі «Франція» відбулося нагородження гравців футбольного клубу «Універ-Динамо», які стали бронзовими призерами та фіналістами Кубку–2023.

Команда була нагороджена кубком та медалями, а також комплектом із десяти м’ячів «SELEKT» від міської Асоціації футболу.

Індивідуальну нагороду «Найкращий молодий гравець» отримав курсант 3 курсу факультету № 2 Євген Бабій, який упродовж чемпіонату демонстрував стабільну та надійну гру.

У номінації «Найкращий захисник» заслужену нагороду отримав Микита Карась – слухач магістратури, капітан команди Універ-Динамо. Нагороди гравцям вручив легендарний український гравець і тренер Віталій Косовський.

«ФК «Універ-Динамо» – чинний дворазовий чемпіон Харківської області, триразовий чемпіон Харкова, триразовий володар Кубку МВС України, у нас є історія» – говорить проректор Харківського національного університету внутрішніх справ, керівник клубу Сергій Бортник. «У сезоні 2022 року команда планувала взяти участь у чемпіонаті України серед аматорів, для чого у Харкові були створені усі сприятливі умови.  У складі команди були і досвідчені гравці, і молоді випускники футбольних шкіл, що вступили на навчання до університету. Такий сплав досвіду й молодості давав найвищі результати. Дисципліна  була на першому місці. Російські окупанти зруйнували усі наші плани. Зараз чемпіонат у Харківській області вже два роки не проводиться, футбольна база університету, на жаль, зазнала значних руйнувань, але ми тримаємось на плаву, хоча склад гравців з того часу змінився майже на 95%. У Вінниці вже нас добре запамʼятали місцеві команди, рахуються із нами та по-футбольному поважають, так само, як і ми їх», – наголошує Сергій Бортник. «Будемо й надалі підтримувати футбол, а також такі види спорту, як боротьба самбо, рукопашний бій, кікбоксинг, гирьовий спорт, легка атлетика та ін. Поліцейський повинен володіти спеціальними навичками для того, щоб захищати тих громадян, які не в змозі самі себе захистити, і задля цього він повинен приділяти особливу увагу своїй спортивній та професійній підготовці», – зазначив проректор.

ВЗГ ХНУВС