Відділ ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області організував зустріч представників Сумської філії ХНУВС зі студентами Сумського будівельного коледжу. Професор кафедри юридичних дисциплін Олексій Шуміло розповів студентам про переваги юридичної освіти, а також наголосив про можливість використання набутих знань у коледжі вже у в якості юриста, зокрема, у нотаріальних діях щодо угод із земельними ділянками.

Звертаючись до здобувачів освіти старший інспектор відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області Олександр Галицький розповів про відповідальність за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень молоді. Він акцентував увагу на актуальності та престижності професії поліцейського в умовах сьогодення, особливо в прифронтових областях, а також розповів майбутнім випускникам про переваги роботи на різних посадах у поліції.

Провідний фахівець Сумської філії Валерій Кудрявцев розповів студентам про можливість вступу до закладу вищої освіти системи МВС, а також терміни подання документів та заповнення анкет на сайті Національної поліції України.

Сумська філія ХНУВС