Тісні дружні стосунки склалися у Харківського національного університету внутрішніх справ із місцевими громадами Хмільницького району. В університеті навчаються курсанти та студенти з міста Хмільник та інших громад району.

За сприяння Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина та начальника управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталія Оліха представники університету – помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу і профорієнтаційної роботи Олена Чорноус та провідний фахівець цього ж відділу Ігор Овчаренко зустрілися з випускниками ліцеїв № 1 і № 4.

Під час зустрічей ліцеїстів ознайомили з напрямами підготовки та спеціальностями, які можна отримати за бюджетною та контрактною формами навчання, порядком подачі онлайн-заяв й запросили молодь долучатися до онлайн-зустрічей, які постійно проводить університет для майбутніх вступників. Також відповіли на запитання щодо вимог до стану здоров’я, нормативів з фізичної підготовленості тощо.

У профорієнтаційних зустрічах також активну участь взяли працівники Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області – начальниця сектору кадрового забезпечення Наталія Макух і старша інспекторка сектору кадрового забезпечення Яна Бартащук.

Під час зустрічей деякі випускники ліцеїв зацікавилися інформацією та виявили бажання вступити до вишу.

ВЗГ ХНУВС