Cтарший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Олена Галкіна відвідала Харківську гімназію № 86. У ході зустрічі учні 10–11 класів отримали рекламні плакати, буклети, друковану продукцію університету. Під час спілкування з майбутніми абітурієнтами Олена Галкіна розповіла про навчальний заклад, його досягнення та міжнародні зв’язки, умови вступу, специфіку підготовки курсантів, студентів та слухачів, можливість навчання на військовій кафедрі тощо.

Окрему увагу було приділено  новітнім сучасним технологіям освіти, впровадженим в університеті, роботі спортивних секцій, Університету культури, тому, як курсанти і студенти проводять дозвілля, які умови проживання в гуртожитку. Учні цікавилися особливостями професійної діяльності поліцейських та перспективами працевлаштування як курсантів, так і студентів.

Розповіли школярам також і про переваги навчання на підготовчих курсах, які діють в університеті, та запросили юнаків і дівчат на День відкритих дверей, який відбудеться 17 грудня 2016 року.

 

ВЗГ ХНУВС