Триває робота щодо розробки освітньо-професійних програм, навчальних планів та навчально-методичних комплексів за спеціальностями 081 Право (досудове розслідування), 125 Кібербезпека та захист інформації (кібербезпека) та 071 Облік і оподаткування (фінансове забезпечення та бухгалтерський облік).

Робочими групами, до складу яких входять не лише науково-педагогічні працівники університету, а й представники Департаменту освіти, науки та спорту МВС України, практичні працівники Національної поліції України та науково-педагогічний склад інших закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, вже розроблені типові освітньо-професійні програми, навчальні плани та наразі триває робота над розробкою навчально-методичних комплексів.

Проректор університету Михайло Бурдін, який очолює робочі групи, провів нараду щодо розробки навчально-методичних комплексів освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання.

Науково-педагогічні працівники обговорили питання розробки навчально-методичних комплексів, розглянули попередньо розроблені матеріали тощо. Крім того, з практичними працівникам Національної поліції України та працівниками Міністерства внутрішніх справ – членами робочих груп, обговорено процедуру погодження вже розроблених навчально-методичних комплексів освітньо-професійних програм.

ВЗГ ХНУВС