Представники підготовчого відділення факультету № 6 провели чергову онлайн-зустріч з учнями, керівниками та вчителями середніх навчальних закладів. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл м. Харкова № 101, № 145, № 140, № 103, ліцей № 167, Серпневого ліцею Валківської міської ради.

Під час зустрічі працівники вишу розповіли про Харківський національний університет внутрішніх справ, про спеціальності, за якими готують фахівців, наголосили, що при факультеті № 6 працює підготовче відділення, яке здійснює якісну підготовку до вступних випробувань з української мови, історії України, математики, іноземної (англійської) мови. Заняття проводяться щосуботи. Заяви від абітурієнтів приймаються на e-mail: [email protected], отримати необхідну консультацію можна за телефоном – (066) 687-95-79, приєднатися до Телеграм-групи: https://t.me/pidgotovchikursihnuvs. Завідувач підготовчого відділення Оксана Малютіна.

Учасники заходу отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання щодо особливостей підготовки, вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС