Професорка кафедри педагогіки та психології Наталя Мілорадова і доцентка кафедри педагогіки і психології Вікторія Доценко провели заняття із впровадження програми реабілітації «Шлях до перемоги» в межах громадського проєкту «Пошук майбутнього». Мета заходу – профілактика професійного вигорання та підвищення кваліфікації працівників допоміжних професій. Учасниками програми стали психологи сектору безпеки і оборони України.

Програма реалізовувалась на базі санаторію «Сонячне Закарпаття» в Закарпатської області, де учасники мали можливість оновити особистісні ресурси для посилення стресостійкості і працездатності, що особливо важливо в умовах війни.

Під час реабілітаційної програми присутні оцінили свій психоемоційний стан, обрали і опрацювали методи і техніки самодопомоги для подолання перевтоми, відновлення після травми, накопичення ресурсів, профілактики професійного вигорання, підвищили власну фахову компетентність щодо практичної роботи зі стресом і психологічною травмою; сформували навички психологічного відновлення.

ВЗГ ХНУВС