Доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 кандидатка філологічних наук Наталія Кобилко взяла участь у брифінгу за результатами Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Українські студії в європейському контексті». Захід провела громадська організація «Інноваційні обрії України». 

Під час брифінгу науковці розкрили актуальні питання літературознавства, мовознавства, методики навчання дисциплін гуманітарного та природничого спрямування, проблем і перспектив реформування системи освіти України, використання інформаційних технологій у професійній діяльності. До конференції долучилися 78 дослідників з України, Хорватії та Німеччини.

Наталія Кобилко представила доповідь «Роман “І прибуде суддя” Володимира Лиса: на межі детективу та трилеру», де дослідила жанрові особливості твору сучасного українського письменника. За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць «Українські студії в європейському контексті», а учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації в обсязі 6 год. (0,2 кредити). 

ВЗГ ХНУВС