Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи разом з працівниками сектору кадрового забезпечення ГУНП в Вінницькій області та "Швидкої допомоги" провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками 2024 року в місті Дашів та Іллінець Вінницької області. Заходи відбулися за сприяння керівництва Дашівського ліцею Дашівської селищної ради Вінницької області та Іллінецького аграрного фахового коледжу Міністерства освіти і науки України.

Разом із представниками ВРОПР до зустрічі з випускниками Іллінецького аграрного фахового коледжу долучилися старший інспектор сектору кадрового забезпечення Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області Зоряна Шмирко. Випускникам коледжу розповіли про спеціальності вишу, особливості вступу та порядок оформлення особових справ. Учасники зустрічі переглянули презентацію факультетів та відеоролики про Присягу та навчання курсантів, отримали профорієнтаційні матеріали.

Під час спілкування з випускниками Дашівського ліцею начальник кадрового забезпечення Гайсинського районного управління Леся Балан та начальник сектору ювенальної поліції Гайсинського районного управління Наталія Гудима зосередили увагу на важливості професії поліцейського, розповіли про порядок подачі анкети на порталі osvita.np.gov.ua та запросили абітурієнтів оформлювати особові справи вже зараз.

Загалом в зустрічі взяли участь понад 90 випускників, які дізналися про переваги навчання саме в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про перспективи працевлаштування та про особливості служби в підрозділах Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС