Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Тетяна Кальченко та курсанти 2 курсу цього ж факультету Костянтин Ротань, Артем Піць і Вадим Товстик відвідали Кам’янець-Подільський ліцей № 8 Кам'янець-Подільської міської ради Хмельницької області та поспілкувалися з учнями 10 та 11 класів.

Курсанти розповіли старшокласникам, чому обрали професію правоохоронця, як готувалися до вступних іспитів, поділилися своїми враженнями про навчання та службу. Тетяна Кальченко підкреслила актуальність та необхідність професій у сучасному суспільстві, що можна здобути, навчаючись за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Облік і оподаткування», а також «Кібербезпека та захист інформації», оскільки Харківський поліцейський виш – єдиний заклад вищої освіти зі специфічними умовами навчання, який готує фахівців за цією спеціальністю.

Школярі отримали відповіді на запитання про перспективи подальшого працевлаштування та корисні поради щодо підготовки до НМТ. Представники університету поспілкувалися із вчителем закладу Оксаною Шкуряк і надали інформацію для батьків майбутніх абітурієнтів.

ВЗГ ХНУВС