18 листопада 2023 року розпочалися заняття на підготовчому відділенні факультету № 6 ХНУВС. Протягом 7,5 місяців слухачі готуватимуться до вступу у заклади вищої освіти України, насамперед, Харківського національного університету внутрішніх справ. Будуть опановувати навчальні предмети − історія України, українська мова та література, математика і англійська мова. Навчання здійснюється з використанням серверу дистанційного навчання ХНУВС за допомогою віртуальної програми управління курсами Moodle та відеоінструментів Zoom.

Завідувачка підготовчого відділення, кандидатка історичних наук Оксана Малютіна привітала абітурієнтів та провела перше заняття з навчального предмету «Історія України», в якому взяли участь 66 слухачів.

Набір до підготовчого відділення триває. Абітурієнти, які бажають отримати якісну підготовку до вступних випробувань, можуть надати заяви на e-mail: [email protected], отримати необхідну консультацію за телефоном – (066) 687-95-79, приєднатися до Телеграм-групи: https://t.me/pidgotovchikursihnuvs/16.

ВЗГ ХНУВС