Шановна курсантсько-студентська спільното університету! Вітаю вас із Міжнародним днем студентів! Це свято об`єднує молодь України. Ваші жага до нових знань, енергійність, оптимізм, віра у світле майбутнє завжди були і є рушієм позитивних змін.

Пам`ятайте, що студентська пора – це найкращий час для самовдосконалення, отримання знань і навичок, які згодом допоможуть  вам стати справжніми фахівцями в обраній професії. Пишаюся, що сьогодні наша молодь у складі Об’єднаної штурмової бригади «Лють», Збройних Сил України захищає свободу, незалежність і територіальну цілісність України, виявляючи мужність і патріотизм, є активним учасником волонтерського руху, надає допомогу бійцям і населенню, здає кров для хворих і поранених. Нехай ваша відданість обраній справі, Присязі поліцейського стануть запорукою нашої Перемоги!

Бажаю всім вам успіхів у навчанні, творчих досягнень, міцного здоров’я та активної громадянської позиції! Будьте наполегливими й сміливими на шляху до обраної мети, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, прагніть піднятися на найвищі вершини у вашому житті!

Разом наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні!

Слава нашим захисникам і захисницям!

Ректор ХНУВС
генерал поліції 3 рангу
Валерій СОКУРЕНКО