Начальник сектору дотримання прав людини Кам’янець-Подільського РУП ГУНП у Хмельницькій області Віталій Кавкало та доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Ольга Медведєва в межах дисципліни «Професійно-психологічна підготовка поліцейського» продовжують серію бінарних занять для курсантів 2 курсу факультету № 1.

Під час практичного заняття присутні опрацювали такі питання: конфліктологічна компетентність та культура працівника поліції; самовладнання в психологічно напружених, конфліктних, провокаційних ситуаціях; психологічні аспекти попередження, управління і вирішення конфліктних ситуацій; медіація у конфлікті; професійні конфліктні зони; гендерний аспект конфліктів у професійній діяльності.

Здобувачі вищої освіти отримали новітній досвід із вирішення професійних завдань в контексті сучасних психологічних практик конструктивної протидії та розв’язання конфліктних ситуацій.

Віталій Кавкало також презентував основні функціональні напрями сектору дотримання прав людини як структурного підрозділу Національної поліції, окреслив головні завдання й пріоритети у роботі з працівниками поліції щодо управління конфліктами.

ВЗГ ХНУВС