Відбулася робоча нарада щодо підведення підсумків проведення тренінгів для працівників курсової ланки закладів вищої освіти МВС, організована Департаментом освіти, науки та спорту МВС із залученням працівників Державного науково-дослідного інституту МВС України, керівництва закладів вищої освіти МВС та працівників курсової ланки – учасників тренінгів. У заході взяли участь: проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник, керівництво факультетів, представники Сумської філії ХНУВС, працівники курсової ланки вишу.

Робочу нараду відкрив заступник директора Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Вадим Пянковський, який зазначив, що від професійних знань та навичок працівників курсової ланки залежить ефективність взаємодії з курсантами, їх виховання та адаптація до нового соціального статусу. Заступниця завідувача науково-дослідної лабораторії психологічного забезпечення Державного науково-дослідного інституту МВС України Юлія Бойко-Бузиль виступила з доповіддю-презентацією на тему «Тренінг розвитку у фахівців курсової ланки закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання навичок роботи з курсантами: методика проведення, результати та перспективи».

Проректор університету Сергій Бортник наголосив на тому, що курсові офіцери, які виконують ключову роль у розвитку особистості курсанта, повинні професійно розвиватися, вдосконалюватися та бути гідним прикладом для наслідування.

ВЗГ ХНУВС