Курсанти факультетів № 2 та № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь в навчальному тренінгу «Правила дорожнього руху», проведеного за сприяння відділу соціально-гуманітарної роботи у межах проєкту «Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху». Захід був організований Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА спільно з Вінницьким обласним Автоучкомбінатом ім. О. О. Чалого для здобувачів вищої освіти вишів м. Вінниця.

На початку заходу старший інспектор відділу організації діяльності груп реагування патрульної поліції УПД ГУНП у Вінницькій області капітан поліції Іван Говдаш навів учасникам тренінгу статистичні дані про скоєння дорожньо-транспортних пригод в Україні та на Вінниччині зокрема.

Викладач Автоучкомбінату Володимир Бондар ознайомив присутніх із правами та обов`язками осіб, які керують електросамокатами та велосипедами, а також правилами надання домедичної допомоги. Наприкінці заходу студенти та курсанти пройшли короткий іспит на знання Правил дорожнього руху.

ВЗГ ХНУВС