Представники факультету № 3, Сумської філії ХНУВС разом із відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи провели зустріч щодо вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році з майбутніми абітурієнтами – випускниками шкіл та ліцеїв, представниками УКЗ ГУНП і відділів освіти Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

У заході взяли участь: помічник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Віктор Слиш, радник ректора Анатолій Клочко, декан факультету № 3 Геннадій Звірянський та його заступник з навчально-методичної роботи Григорій Джагупов, працівники кафедр факультету № 3, заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко, представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи.

Під час зустрічі вони розповіли старшокласникам про особливості вступної кампанії 2024 року, про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка, а також звернули увагу молоді на алгоритм дій абітурієнта при вступі до закладу вищої освіти.

Віктор Слиш зазначив, що у м. Кам’янець-Подільський працює Автошкола для осіб з інвалідністю ХНУВС. Він звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації навчальних закладів, у кого рідні та близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. В Автошколі університету захисники та захисниці мають можливість пройти навчання та отримати посвідчення водія категорії «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем, маючи інвалідність.

Учасники заходу, що пройшов напередодні Дня заснування Харківського національного університету внутрішніх справ та 106-ї річниці від початку підготовки правоохоронних кадрів на Харківщині, переглянули презентацію історії та сьогодення Харківського поліцейського вишу. До онлайн-зустрічі приєдналися понад 330 осіб.

ВЗГ ХНУВС