Начальник відділу режимно-секретного забезпечення ХНУВС майор поліції Людмила Собченко успішно пройшла 8-тижневий онлайн-курс англійської мови для поліцейських «2012/2023/ONL English for law enforcement officials II», організований Агентством Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL) і British Language Centre.

Курс англійської мови професійного спрямування був побудований на завданнях, які закріплювалися щотижневим підсумковим тестом з читання, аудіювання, усного мовлення, письма та граматики. Також період навчання передбачав участь у двох онлайн-вебінарах з граматики та усного мовлення, що проводилися носіями мови.

Наприкінці курсу представниця ХНУВС підтвердила опанований рівень англійської мови – B1 (CEFR – BLC, відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій (CEFR) для мов у поліцейській англійській мові) та успішно склала фінальний вихідний тест за всіма напрямами – читання, аудіювання, усне мовлення, письмо та граматика.

Після закінчення курсу Людмила Собченко отримала сертифікат про проходження навчання. Набуті знання будуть застосовані під час виконання службових обов’язків.

ВЗГ ХНУВС