Деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець і доцентка кафедри Ірина Антол провели онлайн-зустріч на тему вступної компанії 2024 року з учнями випускних класів Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Полтавської області. У заході взяли участь понад 30 учасників.

Оксана Брусакова розповіла про особливості вступної компанії 2024 року, про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті № 6, зокрема в період воєнного стану.

Костянтин Свердлін ознайомив з матеріально-технічною базою університету та зокрема факультету № 6, де навчаються студенти за кошти фізичних та юридичних осіб, і запропонував приєднатися до телеграм-каналу факультету, щоб отримувати актуальну для абітурієнтів інформацію.

Ольга Гетманець роз’яснила абітурієнтам особливості навчання на факультеті № 6 за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Ірина Антол розповіла про те, як відбувається навчальний процес, про особливості залучення практикуючих фахівців для проведення бінарних занять.

Представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 наголосили на актуальності та перспективах здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа,  страхування та фондовий ринок» в умовах сьогодення.

Інформація про зустріч та умови вступу на факультет № 6 ХНУВС розміщені на сторінці школи у мережі Facebook.

ВЗГ ХНУВС