Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи проведено онлайн-зустріч щодо особливостей вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році для майбутніх абітурієнтів – курсантів (бюджетна форма навчання) та студентів (за кошти фізичних і юридичних осіб).

У заході взяли участь: помічник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Віктор Слиш, радник ректора Анатолій Клочко, декан факультету № 4 Микола Марчук, заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко, заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 3 Григорій Джагупов, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, завідувачка кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Тетяна Гудзь.

Під час зустрічі присутні обговорили особливості вступної кампанії 2024 року. Представники університету розповіли про факультети закладу вищої освіти, спеціальності та напрями підготовки. Для старшокласників у презентаційному форматі було продемонстровано покроковий алгоритм дій абітурієнта при вступі до Харківського поліцейського вишу. До заходу приєдналися понад 300 випускників.

Переглянути запис онлайн-зустрічі можна за посиланням: https://youtu.be/3cEG8Xr-xAg

ВЗГ ХНУВС