Зі слухачами магістратури 2 курсу факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальностями «Правоохоронна діяльність» та «Психологія», проведено інструктаж щодо підготовки до проходження стажування. У заході взяли участь представники керівного складу факультету № 3, завідувачі кафедр, працівники навчально-методичного відділу та відповідальні за проходження практики.

Стажування на посаді є складовою частиною процесу підготовки фахівців, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного кваліфікаційного рівня. Результатом її проведення є формування необхідних професійних практичних знань і навичок психологів. Мета стажування на посаді полягає у закріпленні та вдосконаленні теоретичних і практичних знань, у набутті практичного досвіду щодо виконання завдань та функцій у професійній діяльності.

Слухачі магістратури отримали щоденники стажування на посаді, індивідуальні плани та роз’яснення щодо оформлення характеристики-відгуку і звіту. Крім цього було наголошено на дотриманні слухачами магістратури факультету № 3 законодавства України, нормативно-правових актів МВС та Національної поліції України, службової дисципліни.

ВЗГ ХНУВС