Команда «Рівні можливості ХНУВС» бере активну участь у засіданнях Коаліції «Харківщина 1325», мета якої – імплементація Регіонального плану заходів із реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року.

Успішність роботи та популярність дій Коаліції показова своїм постійним розширенням і прийняттям до її складу зацікавлених організацій.

Членкині, залучені до проведення аудиту безпеки територій Валківської і Безлюдівської ОТГ, повідомили про завершальний етап цього процесу. Також учасниці заходу поділилися досвідом візиту до Хмельницької області, де ознайомилися з роботою місцевої Коаліції. В свою чергу координаторка Коаліції повідомила про відповідний візит представників Львівської Коаліції до Харківської області.

Поміж решти нагальних питань Коаліція готується до проведення щорічних заходів у межах Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства», до яких планує долучитись і Харківський національний університет внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС