У Харківському національному університеті внутрішніх справ завершився семінар-тренінг за програмою «Поліція діалогу», започаткований Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України та Поліції Чехії у рамках роботи з громадськістю з протидії конфліктним ситуаціям.

Тренінг проводився за участю тренерів – представників Поліції Чехії, а також представників Консультативної місії Європейського Союзу. Протягом чотирьох днів вони ділилися знаннями та досвідом з тактики та принципів психології натовпу з працівниками підрозділів превентивної діяльності Національної поліції  Києва, Харкова, Полтави, Сум та Чернігова. По закінченні семінару його учасники отримали сертифікати, які вручив голова чеської делегації полковник поліції Мартін Грінко.

Перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець подякував учасникам семінару за співпрацю та цінний досвід, яким вони поділилися з українськими колегами-поліцейськими, і який обов’язково буде використаний не тільки на практиці, але й органічно доповнить навчальні програми, за якими  навчаються курсанти університету.

ВЗГ ХНУВС