Президент футбольного клубу «Колос» (Ковалівка) Андрій Засуха подарував Харківському національному університету внутрішніх справ дизельний генератор потужністю 120 кВт. Він зазначив, що «під час війни кожен свідомий громадянин України, який має можливість, повинен допомогти своїй країні вистояти у важкий час випробувань. Майбутнім поліцейським необхідно навчатися навіть під час війни, здобувати якісну освіту, щоб захищати права і свободи громадян, територіальну цілісність країни».

Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка проректор полковник поліції Сергій Бортник подякував Андрію Засусі за справжню дружбу, активну громадянську позицію і допомогу. Отриманий генератор дозволить забезпечувати роботу університету у разі аварійних відключень електроенергії. Проректор підкреслив, що «поліцейські з перших днів війни стали на захист рідної країни й сьогодні у лавах штурмових об’єднаних бригад Національної поліції «Гвардії наступу» продовжують захищати державу, тримають оборону на найгарячіших ділянках фронту». Багато хто з випускників університету після закінчення вишу разом із випускниками інших закладів вищої освіти, що належать до сил безпеки і оборони України, приєднаються до захисників нашої держави.

Разом зі справжніми друзями-благодійниками, які допомагають не словом, а ділом, ми обов’язково переможемо і відбудуємо нашу Україну та університет!

ВЗГ ХНУВС