Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Ірина Казанчук з метою підвищення рівня професійної майстерності пройшла підвищення кваліфікації «7 днів прогресильності. Як організувати сучасне освітнє середовище», організоване ГО «Прогресильні».

Під час навчання учасники дізналися від досвідчених спікерів цікаву й корисну інформацію стосовно сучасної методики організації освітнього середовища, яка стане у нагоді кожному прогресивному освітянину.

Протягом тижня були розглянуті важливі питання: навіщо потрібні енерджайзери (вправи для активізації уваги) в освітньому процесі; як організувати навчання з різними групами студентів; чому рейтинги університетів важливі; яким є сучасний стан діючого національного законодавства щодо захисту об’єктів інтелектуальної власності викладача в контексті його наукової діяльності; якими лайфхаками слід скористатися задля цікавої візуалізації освітнього контенту; як саме досягти успіху через викладацьке лідерство та які практичні вправи для його розвитку сьогодні впевнено може використати викладач; як розвинути навички емоційного інтелекту та його важливість для лідера тощо. Також спікери поділилися власним досвідом створення безпечного медіапростору в освіті, виявлення фейків та лайвхаками прогресильної комунікації.

За результатами навчання та успішного складання підсумкових тестів Ірина Казанчук отримала сертифікат щодо підвищення кваліфікації в обсязі 30 годин (1 кредит ECTS) як форми професійного навчання.

ВЗГ ХНУВС