У межах вивчення дисциплін «Основи інвестиційної діяльності» та «Біржова діяльність» для студентів 2 і 4 курсів спеціальності «Право» доцентки кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Петровська та Людмила Парфентій провели бінарне заняття онлайн. У заходів взяв участь директор Департаменту міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської обласної військової адміністрації Олександр Кучков.

Доповідач ознайомив слухачів із завданнями та функціями Департаменту міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської ОВА, розповів про особливості організації міжнародного економічного співробітництва, інвестиційної діяльності, механізми державного управління цими процесами, зокрема на обласному рівні.

Олександр Володимирович надав інформацію про стан інвестиційного клімату Сумської області, вплив війни на інвестиційну привабливість області, надходження іноземних та внутрішніх інвестицій до Сумської області, поділився планами щодо майбутніх проєктів залучення інвестицій.

Сумська філія ХНУВС