Вже стало традицією, коли протягом навчального року колективи кафедр у повному складі знайомляться з профільною літературою по закріплених за кафедрами дисциплінах та обговорюють з представниками бібліотеки питання забезпечення навчальних дисциплін літературою. Представники кафедри трудового та господарського права під керівництвом доктора юридичних наук, професора Костянтина Мельника ознайомилися з новими надходженнями літератури до бібліотечного фонду.

Презентація бібліотекою нових видань стала своєрідним «Днем кафедри у бібліотеці», оскільки відбувалося не тільки знайомство з новою літературою, але й обговорення проблем взаємодії кафедр із бібліотекою щодо забезпечення інноваційного рівня навчального процесу. Розмова йшла про забезпечення дисциплін та оновлення методичних матеріалів у базі даних «Навчально-методичні матеріали», про наявність періодичних загально-теоретичних профільних видань та їх використання у навчальному процесі.

Під час таких зустрічей бібліотека пропонувала активніше використовувати репозиторій ХНУВС, розміщуючи в ньому свої наукові надбання.

Бібліотека університету запрошує всіх до ділового й конструктивного спілкування.

 

ВЗГ ХНУВС