Координатор відділення юридичної клініки Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Вінниця Віталій Найда провів ознайомчу зустріч із представниками комітету з освітньо-правової діяльності Студентської ради Вінниччини на чолі з його очільницею Яною Вербецькою.

Під час зустрічі Віталій Найда розповів про напрями діяльності відділення юридичної клініки, а також про активну участь курсантів-консультантів у правопросвітницькій роботі та різних заходах у сфері неформальної правничої освіти. Звернув увагу на те, що протягом багатьох років курсанти та студенти університету плідно співпрацювали з Молодіжною радою при Харківському міському голові, брали участь у конкурсах соціальних ініціатив та молодіжних програмах, тому подальша співпраця з комітетом з освітньо-правової діяльності Студентської ради Вінниччини допоможе втілити у життя ідеї та проєкти активних здобувачів освіти університету, які мають потенціал та бажання зробити свій внесок у підтримку та підвищення рівня правової культури мешканців міста Вінниці.

Яна Вербецька розповіла про структуру Студентської ради Вінниччини, напрями роботи та спеціалізацію кожного з комітетів, познайомила з членами команди та окреслила специфіку роботи комітету з освітньо-правової діяльності. Вона та її команда поділилися з присутніми вже існуючими напрацюваннями та запропонували нові ідеї проєктів, які планують втілити під час співпраці з юридичними клініками.

Віталій Найда та Яна Вербецька визначили подальші кроки в межах співробітництва та перспективні напрями впровадження спільних соціальних ініціатив.

ВЗГ ХНУВС