З 10 по 12 листопада 2016 р. у м. Харкові у приміщенні Палацу спорту (проспект Петра Григоренка, 2) за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбудеться Х виставка з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016».

Мета виставки – презентація широким колам населення міста та області досягнень закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, країн СНД, Європи, демонстрація здобутків науково-педагогічних колективів, видавництв та досвіду використання інформаційних технологій. Ця інформація допоможе абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу.

Попередню згоду взяти участь у виставці дали навчальні заклади та організації Болгарії, Великобританії, Греції, Ізраїлю, Іспанії, Канади, Кіпру, Литви, Польщі, Чехії, Словаччини, Словенії, США, Туреччини та інших країн. Харківський національний університет внутрішніх справ також стане учасником даного заходу.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку та ознайомитися з умовами прийому до Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС