Представниці Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ курсантки 3 курсу факультету № 2 Оксана Собко та Олена Вахницька взяли участь у Міській Дебатній Лізі, що відбулася у Молодіжному центрі «Квадрат» (м. Вінниця). Організаторами події стали відділ молодіжної політики Вінницької міської ради та громадська організація «Сетап». Мета заходу – розвиток критичного мислення, комунікативних навичок, збагачення знань та напрацювання цінних характеристик, корисних для студентів.

Під час дебатних раундів, що проходили у британському парламентському форматі, учасники обговорили актуальні питання для українського суспільства та світу, серед яких – допомога особам без визначеного місця проживання,  вирішення проблеми перенаселення, морального вибору, честі та гідності тощо.

У Міській Дебатній Лізі взяли участь 16 команд із різних університетів міста Вінниці. Представниці ХНУВС пройшли 4 тури дебатів та вийшли у півфінал. Курсантка Оксана Собко за результатами усіх дебатних раундів увійшла до топу-10 спікерів Міської Дебатної Ліги.

ВЗГ ХНУВС