Сьогодні у здобувачів вищої освіти факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ розпочався навчальний процес у режимі офлайн. Впродовж тижня усі вони заселилися у гуртожиток, в якому створено безпечні, зручні й комфортні умови.

Перед початком занять із першокурсниками зустрілася декан факультету доктор юридичних наук, доцент Оксана Брусакова. Вона привітала молодь і зазначила: «Пам’ятайте, для вас починається новий період життя, який потребує більшої самостійності та відповідальності. Заняття проводитимуть провідні фахівці з багаторічним досвідом наукової, навчально-методичної та організаційної роботи, які мають наукові ступені докторів наук, докторів філософії та вчені звання професорів».

У ХНУВС працює сто докторів наук і професорів. Сьогодні вони викладають дисципліни як у курсантів, так і в студентів. У перший день заняття зі студентами провели –завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін доктор історичних наук, професор, заслужений працівник освіти України Володимир Греченко з дисципліни «Історія та культура України», доктор філософських наук, професор Володимир Шаповал – «Логіка», доцент кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін кандидат юридичних наук Кристина Кисильова – «Поліцейська деонтологія», доцент кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін кандидат юридичних наук, доцент Олександр Волошенюк – «Теорія держави та права» та професор кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін доктор юридичних наук, професор Володимир Кириченко – «Історія держави та права зарубіжних країн».

ВЗГ ХНУВС