Доцентка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6, кандидатка психологічних наук Світлана Лозова та головна судова експертка сектору дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, відділу дослідження матеріалів, речовин і виробів Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Світлана Чернологова взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Досвід і проблеми судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану в Україні». Вони підготували тези доповіді на тему «Деякі тенденції незаконного обігу канабісу в Україні в умовах війни».

Конференція була організована Львівським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром Міністерства внутрішніх справ України, Одеським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України за участі Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України.

Мета конференції – узагальнення досвіду, об’єднання зусиль різних суб’єктів судово-експертної діяльності та криміналістів у вирішенні актуальних поточних і перспективних фахових проблем.

ВЗГ ХНУВС