Старша викладачка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Юлія Митрофанова відвідала Комунальний заклад «Харківський ліцей № 99 Харківської міської ради» та провела профорієнтаційну бесіду. Вона розповіла про переваги навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про діяльність підготовчого відділення. Викладачка зазначила, що студенти беруть активну участь у конкурсах і творчих заходах вишу, в університеті діють студентське самоврядування, юридична клініка, де молодь набуває практичних навичок, надаючи безкоштовну юридичну допомогу населенню. Викладачка наголосила, що в університеті створені всі умови для самореалізації молоді, в основі якої – здоровий спосіб життя, культурно-естетичне та національно-патріотичне виховання. Представниця університету зазначила, що знайомитися з життям університету, факультетів, слідкувати за новинами та отримувати актуальну інформацію щодо правил і вимог майбутньої вступної кампанії можна на веб-сайті університету та на його офіціальних сторінках у соціальних мережах.

Юлія Митрофанова запросила учнів і їх батьків на профорієнтаційні зустрічі онлайн, які постійно проводяться університетом і, зокрема, факультетом № 6, де навчаються студенти на контрактній основі.

Після бесіди було укладено договір про співпрацю між КЗ «Харківський ліцей № 99 Харківської міської ради» та Харківським національним університетом внутрішніх справ.

Із заступницею директора з навчально-виховної роботи Наталією Кравченко було обговорено та заплановано заходи в межах співпраці на навчальний рік.

ВЗГ ХНУВС