Керівниця відділення юридичної клініки університету (м. Кам’янець-Подільський) Юлія Загуменна та очільник Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС Олександр Марунчак провели робочу зустріч зі слухачами автокурсів школи для осіб з інвалідністю.

Працівники відділення юридичної клініки надають консультації з різних галузей права, у тому числі й з приводу вирішення правових питань, що виникають в учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб. Окрему групу становлять консультації за зверненнями із допомоги родинам полонених, загиблих та зниклих безвісти, особам з інвалідністю.

Юридична клініка співпрацює з Автошколою ХНУВС. Один із важливих напрямів роботи є надання консультацій з питань отримання водійського посвідчення та захист прав осіб з інвалідністю. На сьогодні в Автошколі створено всі умови, щоб учасники бойових дій, особи з інвалідністю та всі бажаючі могли пройти навчання, отримати посвідчення водія або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

Автошкола працює щодня з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00. Навчальний процес проходить з 14.00 до 18.00 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 14-а, каб.102.

Ел. Пошта:  [email protected]

Консультанти відділення юридичної клініки ХНУВС проводять прийом громадян щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 14-а, каб.215к.

Ел. пошта: [email protected]

 

ВЗГ ХНУВС