Представники наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Василь Авдєєв, Тетяна Гавриленко та Іван Романчук (науковий керівник – професор кафедри кримінального права і кримінології Антон Байлов) взяли участь у VІІ Всеукраїнській школі з кримінального права та процесу, яка відбулася на базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Даний захід проходив під егідою Асоціації правників України. Протягом двох днів проводилися лекторіуми та майстер-класи, спікерами в яких виступали слідчі з розслідування злочинів у сфері господарської діяльності, судді, спеціалісти у сфері захисту бізнесу, адвокати, працівники правоохоронних органів.

Школа з кримінального права і процесу об’єднала студентів і молодих правників багатьох ВНЗ з різних областей України. Серед понад 80 учасників школи були й представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

По закінченню заходу Василь Авдєєв, Тетяна Гавриленко та Іван Романчук були заохочені сертифікатами за активну участь у роботі VІІ Всеукраїнської школи з кримінального права і процесу.

 

ВЗГ ХНУВС