Безкоштовна англійська із Дейвом

 

«Переконаний, що вивчення іноземних мов має бути доступним для кожного», – так розпочинає відеопрезентацію свого безкоштовного курсу із вивчення англійської мови «English With Dave from Elementary to Advanced»  студент факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Музичук. В основу курсу, над яким юнак працював майже вісім місяців, покладено особистий досвід Дмитра із вивчення англійської, який був сповнений викликів і труднощів, пов’язаних, насамперед, з відсутністю доступних безкоштовних ресурсів для навчання у мережі Інтернет.  Сьогодні Дмитро вільно володіє англійською, має сертифікат Кембриджського тесту оцінювання знань англійської мови: «Cambridge English: First (FCE)», і хоче, щоб кожна людина мала можливість безкоштовно вчити мову незалежно від соціального статусу, місця проживання, рівня освіти чи віку. Дмитро вважає, що англійська – це більше, ніж просто ще один шкільний предмет. Вона дає можливість розкрити свою особистість, ділитися думками, почуттями та емоціями з мільярдами людей по всьому світу.

Курс «English With Dave from Elementary to Advanced» включає 162 заняття тривалістю понад 150 годин і є унікальним для українського простору. Дмитро –  перший, хто взявся за таку ініціативу. Він починає свій курс з основ англійської мови і, навіть, якщо ви не знаєте що таке «yes» або «no», ви все одно вивчите мову. У своїх відеоуроках Дмитро мотивує глядачів курсу продовжувати обраний шлях та йти до своєї мети. І якщо курс англійської допоможе хоча б одній людині, вважатиме це справжнім успіхом.

Усі, кого зацікавив курс, можуть розпочати свою незабутню подорож із доступного й безкоштовного вивчення англійської мови з Дмитром, більш відомим під псевдонімом Dave, за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=hdC-OcEsROo&list=PL7pVMCEf31pwLoD4OBOmGS_vZ612RaH-d&index=1&t=22s&ab_channel=EnglishwithDavefromElementarytoAdvanced

та

https://www.youtube.com/@English_with_Dave/videos

Тож успіху всім на шляху вивчення англійської із Дейвом!