Декани факультетів № 1 і № 4 Віталій Романюк, Микола Марчук та керівник Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС Олександр Марунчак провели робочу зустріч з ректором навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам'янець-Подільський державний інститут» Мар’яном Тріпаком.

Відбулося підписання міжінституційного договору про співпрацю. Обговорили основні напрями взаємодії, комунікації, ідеї щодо створення спільних проєктів партнерства, приділили увагу особливостям навчання в Автошколі, основним принципам проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В».

Представники Університету запросили здобувачів освіти інституту з числа маломобільних груп населення до навчання водінню. В Автошколі для осіб з інвалідністю пропонуються: адаптовані навчальні програми, досвідчені викладачі, сучасні автомобілі з ручним керуванням, інклюзивні приміщення та зручний графік.

Надіслати заявку для проходження навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю можна електронною поштою: [email protected] та за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

У місцях масових відвідувань розміщено постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг та документів.

ВЗГ ХНУВС