У змішаному (онлайн та офлайн) форматі відбулися організаційні зустрічі голови Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ Віталія Найди із першокурсниками факультету № 6 та Кременчуцького льотного коледжу щодо перспектив участі здобувачів освіти у науковому житті університету.

Віталій Найда ознайомив активних студентів із діяльністю Школи наукового лідерства, у складі якої сформовані окремі Центри. Голова Школи зазначив, що в межах Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства здобувачі освіти беруть активну участь у громадському житті, готують заявки на конкурси соціальних проєктів. У Творчому центрі здобувачі освіти мають можливість вдосконалювати навички написання есе, створення відео, плакатів тощо. У межах роботи Міжнародного центру здобувачі освіти набувають знань щодо заповнення анкет для участі у програмах молодіжного обміну Еразмус+, знайомляться з міжнародними конкурсами та конференціями.

Здобувачі освіти брали активну участь в обговоренні, зокрема пропонували започаткувати практику написання спільних публікацій, які охоплюватимуть правові, психологічні питання вітчизняної авіоніки, а також авіаційного забезпечення Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС