Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із головою Жванецької сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Тетяною Криворучко.

Під час розмови обговорили особливості навчання в Автошколі, основні принципи проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В». Особливу увагу Олександр Марунчак звернув на можливість пройти навчальні тренінги нашим захисникам, щоб військові, які на фронті отримали поранення, втратили кінцівки, соціально адаптувалися, перенавчилися та набули навичок керування автомобілем з ручним керуванням. В Автошколі створено всі умови, щоб учасники бойових дій могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

У місцях масових відвідувань було розміщено постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг, документів для вступу та адресою для мешканців Жванецької ОТГ, до якої входять 23 села.

ВЗГ ХНУВС