Працівники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 – т.в.о. завідувача кафедри Микола Боровик та доцент кафедри Владислав Колісніченко у межах профорієнтаційної роботи відвідали міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 5 Вінницької міської ради.

Під час зустрічі представники університету ознайомили учнів із факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, умовами вступу й правилами подання документів, формами та умовами навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, особливостями організації освітнього процесу. Надали інформацію про роботу діючих в університеті спортивних секцій, підготовку збірних команд вишу за різними видами спорту, про діючі наукові та науково-практичні гуртки, перспективи розвитку спортивних і професійних інтересів, можливості професійно-кваліфікаційного становлення та іншу інформацію стосовно можливостей професії поліцейського та подальшого працевлаштування.

Вихованці спортивної школи отримали профорієнтаційні матеріали з інформацією про Харківський національний університет внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС