Під час урочистостей з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – відбулося нагородження працівників університету. Почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне служіння українському народові та з нагоди Дня Незалежності України відзначено провідного фахівця відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Павла Коломойця та директора наукової бібліотеки Олену Музику.

Подяку Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за значні успіхи у підготовці висококваліфікованих кадрів, сумлінне та бездоганне служіння українському народові та з нагоди Дня Незалежності України отримав старший викладач кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Олександр Король.

Подяками Вінницької міської ради за сумлінне та бездоганне служіння українському народові, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Незалежності України нагороджені: юрисконсульт відділу юридичного забезпечення Інна Герасімова, фахівець відділу документування службової діяльності Ольга Климентьєва, провідний бухгалтер відділу обліково-матеріального забезпечення та бухгалтерського обліку Людмила Крутько.

Подякою Управління протидії кіберзлочинам у Вінницькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України за належне ставлення до виконання своїх обов’язків, віддану роботу із виконання завдань із протидії кіберзлочинам та з нагоди Дня Незалежності України відзначено слухача магістратури Даніїла Зінченка.

Подяки Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ отримали: науковий співробітник відділення організації наукової роботи відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності Симон Сербенюк, науковий співробітник секретаріату Вченої ради Юлія Євченко, фахівець факультету № 3 Олександр Бондаренко, фахівець відділення обліку та звітності відділу кадрового забезпечення Світлана Якименко, комендант комунально-експлуатаційного відділення відділу матеріального забезпечення Валентина Насталенко.

Проректор університету Олександр Музичук від імені ректора Валерія Сокуренка вручив нагороди працівникам та побажав подальших успіхів у професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС