Для здобувачів вищої освіти факультетів №№ 1-4 Харківського національного університету внутрішніх справ очно та у форматі онлайн проведено відеолекторій «Харків – місто мого навчального закладу».

Фахівець відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров окреслив головні віхи в історії міста Харкова та основні стратегії його розвитку. За допомогою слайдшоу курсанти ознайомилися з найвідомішими архітектурними пам’ятками, які є окрасою міста. Продемонстровано «архітектурні рани» Харкова – результат варварських ракетних ударів країни-агресора, зокрема й по навчальним закладам.

На жаль, серед постраждалих є і наш університет, однак роботи з його відновлення вже ведуться. Можна бути впевненими, що харків’яни, увесь колектив закладу вищої освіти докладе максимальних зусиль для того, щоб Харківський національний університет внутрішніх справ і місто загалом стали ще красивішими та гідними героїв, які зупинили та відкинули ворога, і поступово звільняють українську землю від здичавілих загарбників.

Захід організований відділом соціально-гуманітарної роботи університету.

ВЗГ ХНУВС