У Харківському національному університеті внутрішніх справ приділяється значна увага культурно-естетичному дозвіллю здобувачів вищої освіти. Курсанти факультетів № 2 та № 3 відвідали концерт «Серенада кохання» у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича та гумористичний концерт-фестиваль «Вінницької ліги сміху», що проходив у Вінницькому обласному центрі культури «Щедрик».

Провідні солісти філармонії представили кращі взірці ліричних композицій, які увійшли до світової класики. Не менш потужно звучали й твори, що належать до української національної культури. У змаганні ж веселих і кмітливих взяли участь переважно студентські команди з Вінниці, Полтави та Києва.

Обидва заходи презентували важливі в житті кожної людини почуття – любові та гумору. Бути завзятим, кмітливим і дотепним, вірним і щирим у коханні, залишатися в доброму гуморі у будь-яких життєвих випробуваннях – усе це знадобиться майбутнім правоохоронцям, але сьогодні для всіх нас найголовнішою є перемога над ворогом. Саме тому кожен із заходів не оминув теми боротьби за волю нашого народу. Наприкінці фестивалю гумору було проведено благодійний збір коштів для допомоги ЗСУ, в якому взяли участь і представники університету.

Захід був організований відділом соціально-гуманітарної роботи університету.

ВЗГ ХНУВС