Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із головою Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Інною Абдулкадировою. Він розповів про роботу Автошколи в м. Кам'янець-Подільський та зазначив, що мешканці громади мають можливість пройти теоретичні й практичні навчання на право керування транспортним засобом категорії «В» або перенавчитися керувати автомобілем з ручним керуванням: «В Автошколі створено всі умови, щоб наші захисники, які отримали інвалідність через війну, могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, або підвищити рівень безпечного керування автомобілем».

Також обговорили питання створення ветеранського хабу для учасників бойових дій та ветеранів, де проходитимуть круглі столи, бесіди, працюватимуть психологи, а також викладачі Автошколи для осіб з інвалідністю.

У місцях масових відвідувань були розміщені постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг, документів до вступу та адресою для мешканців Гуменецької ОТГ, до якої входять 23 села.

ВЗГ ХНУВС